مشاوره حقوقی رایگان - دعوا بین همسایه

سلام خسته نباشید
سر دعوا بچه ها مادر بچه اومده جلو در شروع به فحاشی کرده و بعد هجوم آورده و شروع به دعوا کرده ما هم برای دفاع از خود دست انداختیم لباسش پاره شده دستش خط افتاده و شکایت کرده میگ تقصیر ما بود ما زدیمش و فحاشی انجام دادیم
نتیجه این شکایت چی میشه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که این مسئله مسالمت آمیز حل و فصل شود

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
متاسفانه شما به احتمال زیاد محکوم به پرداخت دیه و جزای نقدی و ... خواهید شد . سعی در جلب رضای ایشان داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
هر دو مرتکب جرم شده اید....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید با عنوان توهین و فحاشی و ضرب و شتم شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه شکایت بستگی به دلایلی است که در پرونده وجود دارد. معمولا برای چنین زد و خوردهای کوچک جرمی به وقوع نمی‌پیوندد اما برای فحاشی امکان به نتیجه رسیدن شکایت وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و شما هم باید دفاعیات خود را ارائه نمایید

و امکان اقامه دعوا از طرف شما هم وجود دارد