مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک

با عرض تشکر
این جانب یک ماشین فروختم که در روز تحویل و بعد از قرارداد قولنامه رسمی ماشین چپ شد توسط خریدار لذا ثبت سند انجام دادیم و 6ماه فرصت جهت فک پلاک به خاطر موقعیت ماشین به خریدار دادیم. الان 1سال از این ماجرا گذشته اما طرف با لحاظ این مطلب که من پلاک رو از راهنمایی مسدود کردم فک انجام نداده. طرف ماشینو از روی وکالت فروش من در مهلت 6ماهی که دادم به یکی فروخته ایشان هم ماشینو جمع کرده و الان هم ماشینو با پلاک من در دیوار واسه فروش گذاشته من با تحقیق از این فرد و ماشین متوجه شدم که اطاق ماشین قانونی جمع نشده حتی یک بار از اداره اگاهی من رو خواستند که ماشین شما رو با اطاق دزدی جمع کردن من آنجا حاضر شدم مدارک و کپی سند هارو به اونجا دادم تا ثابت کنم من ماشینو فروختم و فقط فک پلاک نکردم الان هم با توجه به پلاک من که شکایت هم داره و مسدوده از آگاهی در اوردن و فرد به این صورت داره ماشین و میفروشه.. نمیشه تعویض پلاک بشه چون مشکل داره.. من چطوری پلاکامو از این فرد بگیرم.. الان اینو قولنامه ای بفروشه و فک پلاک نکنه و نخواهد کرد من با مشکل بزرگی رو برو میشم لطفا راهنمایی کنین.. ماشین هم حدود 30 میلیون قیمت داره و کسی قولنامه ای بخره 100در 100واسه کارای خلاف خواهد خرید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است این دو کار را انجام دهید: یک اظهارنامه رسمی برای طرف مقابلات بفرستید و به مواردی چون تخلف در اطاق، و غیره اشاره کنید و درباره سوء استفاده احتمالی از پلاک هشدار دهید. به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید و مشورت بگیرید شاید راهکاری به شما ارایه دهند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1.ابلاغ اظهارنامه به خریدارتان 2 طرح دادخواست فک پلاک.یاالله