مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق

با سلام. بنده حدود 10 سال میشه که ازدواج کردیم و از روز اول یه سری توافقات شرط ضمن عقد و بعضی هم توافق بین خودمون. شوهرم از علاقه من سوء استفاده میکنه و به همه کارها و اهدافش برسه. اواخر خرداد ماه بعد از یک بحث طولانی گفتن فقط به مدت 8 هفته 5 شنبه ها تهران ساعت 7 صبح پروازی میرم و ساعت 10 و 11 شب میام و برای دست یابی به یک هدف خاص بود و با وجود اینکه اون کار حدود 7 میلیون ضرر هم داشت بخاطر رسیدن به هدفش کوتاه اومدم و تنهایی دختر بچم و بهونه گیریهاشو تحمل کردم الان دوباره علم کردن که میخواد تکمیلی اون کار رو هم بره و من بخاطر دروغگوییش و رو حرف نبودنش قصد طلاق دارم ناگفته نماند به کارش و رسیدن به اسم و رسم خیلی خیلی بیشتر از زندگی اهمیت میده و این منم که با وجود داشتن موقعیت و تحصیلات فقط بخاطر دخترم و تنها باید کوتاه بیام. خواهش می کنم کوتاه ترین راه و مسیر برای رهایی از این زندگی به من پیشنهاد بدین. چون واقعا تحمل این زندگی واسه من سخته و اصلا نمیخوام یک لحظه تو زندگی باشم.
ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توصیه میکنم به مشاوره خانواده و روانشناس مراجعه کنید. شما حساس شده اید. بخاطر کار کردن همسرتان طلاق گرفتن اصلا به صلاح نیست.