مشاوره حقوقی رایگان - کاشت بی اجازه درخت

در مرز زمین ما یک نفر اومده درخت کاشتن واین درخت مانع این شده ما دور زمین را حصار بکشیم زمین از ماست و درخت ازونا که در زمین ما کاشتن بدون اجازه آیا نسبت به این درخت ادعایی ميتونن داشته باشن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر اذنی وجود داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام من می توانید شکایت کنید تا بررسی شود و اجرت المثل زمین خود را نیز مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در خصوص درختان ادعای مالکیت دارند می توانید دعوای تصرف عدوانی مطرح کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بدون اجازه بوده خیر نمی‌توانند ادعایی داشته باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون ایشان مالک درخت خواهند بود
ولی شما میتوانید شکایت نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل دارد تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مرتبط دهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتونید اجرت المثل بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

مالک درختان هستند ولی شما می توانید اجرت المثل دریافت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در زمین خود درخت کاشته است منع قانونی ندارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اگر در زمین خود درخت کاشته است منع قانونی ندارد

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام بامرجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست قلع قمع درختان را درخواست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون ایشان مالک درخت خواهند بود ولی طبق قانون ایشان مالک درخت خواهند بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به محل کاشت درخت، شما دو راه پیش رو دارید. یا اجرت‌المثل دریافت کنید. یا اینکه نسبت به قلع و قمع آن اقدام کنید. توصیه می‌شود این مساله کدخدامنشانه فیصله پیدا کند.