مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای مرخصی زندانی

سلام قاضی گفته ماشین ببرید کارشناسی تا قیمت را بگوید الان همان اندازه قیمت برای وثیقه هست میخوام بدونم ماشین هم باید بره پارکینگ یا فقط سند بزاریم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما بسیار کلی است می بایست پرونده شما و موضوع مورد بررسی قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ وثیقه توسط مرجع قضایی مشخص خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

من اصلا متوجه سوالتان نشدم وثیقه بابت چیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعد کارشناسی باید بره پارکینگ و قبض پارکینگ را بزارید تو پرونده

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام نخیر خودرو به پارکینک نخواهد رفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می بایست پرونده شما و موضوع مورد بررسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما ناواضح و نامفهوم است. بهتر اسن پرسش خود را با رعایت قواعد نگارشی، به شکل شفاف مطرح بفرمائید تا پاسخ مناسب حقوقی جهت رفع مساله حقوقی ارائه شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قاضی پرونده در این زمینه تصمیم میگیرد