مشاوره حقوقی رایگان - بنده التزام با وجود پذیرش اعسار اعتبار دارد ؟

بنده، حکم جلبی از دادگاه دارم و دوساله که محکوم فراری هستند و نتونستم بگیرمش، منتها تقاضای اعسار ایشان پذیرفته شد و خسارت تاخیر تادیه به طلبم و پولم بخاطر پذیرفتن اعسارشان تعلق نمی گیرد، و با این حال بندی در قراردادم هست که نوشته درصورت عدم پرداخت مطالبات، ماهیانه پانصدهزار تومن باید خسارت به من بدهند، حالا سوالم این است، باوجود پذیرفتن اعسارشان آیا می توانم استناد کنم به این بنده التزام و دوباره شکایت کنم و خسارت این دوسال را بگیرم، توراقران کمکم کنید، معلول و بیمار خاص هستم، حتی میتونم قراردادم را برایتان بفرستم