مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام و خسته نباشید
یکی از مشتریهام از دو سال قبل چکش برگشت خورده که برگشت زننده الان در دسترس نیس که بتونیم از طریق اداره اسناد اقدام کنم، آیا راه دیگه ای هست که بتونم از طریق اداره ثبت اسناد اقدام کنم ؟ و اگر این امکانش نیست، از چه راه دیگه ای میتونم توقیف ماشین بگیرم که درگیر آمد و رفت چندماهه دادسرا نشوم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در ثبت اسناد فقط باید بدهکار اموال ثبت شده از قبیل ملک غیر از مستثنیات دین و خودرو و حساب بانکی داشته باشد تا توقیف کند. در غیر اینصورت چاره ای جز مراجعه به دادگاه ندارید. که در دادگاه میتوانید برگ جلب بگیرید.
در هر دو مرجع هم امکان ممنوع الخروجی وجود دارد.