مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع خانه رهن شده

باسلام،ما خونه ای رو پسندیدیم وبا صاحب ملک دربنگاه قراردادبستیمو امضا کردیم،یک پنجم پول رو هم بعنوان پیش پرداخت به صاحبخانه دادیم،ولی سرموعددمقررصاحبخانه نتونست مستاجرقبلیشو از اونجابلندکنه وخونه رو به ماتحویل بده،الان ما موندیمو خونه ای که باید چندروزه تحویل بدیم واساسی که جایی برای بردنش نداریم،تکلیفمون چیه که زود مشکلمون حل بشه،پیشاپیش باتشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مک را تحویل بگیرید به تعادل خود عمل نمایید و سپس برای تخلیه اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به قرارداد منعقد شده فیمابین استناد کنید. به عبارت دیگر قراردادی را که اقدام به منعقد نمودن آن کرده‌اید تعیین تکلیف خواهد شد و از آن طریق و مراجع قضایی می‌توانید احقاق حق کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مستاجر به این راحتی قصد بلند شدن ندارد قرارداد خود را فسخ کنید