مشاوره حقوقی رایگان - تایید طلاق از طرف خانومم در دادگاه تجدیدنظر

با سلام
خانم من حدودا دو سال پیش بعد از اینکه من حدود 2ماه منزل و ترک کردم به دروغ از طریق دادگاه عنوان کرد من منزل و 6 ماه است ترک کردم و به همین خاطر درخواست نفقه و مهریه و سپس درخواست طلاق کرد و سپس من درخواست تمکین کردم و منزلی با اثاث البیت تهیه کردم که در دادگاه بدوی درخواست طلاق همسر رد شد.
سپس در دادگاه تجدید نظر درخواست طلاق خانومم تایید شد و قاضی به این استدلال که من نفقه پرداخت نکردم و منزل جهت تمکین همسرم تهیه نکردم درخواست طلاق زنم رو تایید کرد (در صورتی که من نفقه را پرداخت کرده که فیش های واریزی توی پرونده هست و منزل جهت تمکین تهیه کردم که به تایید کارشناس رسید و حتی زنم تمکین نکرده و نفقه اش قطع شده به دلیل عدم تمکین)
اکنون من فرجام خواهی کردم در دیوان عالی با توجه به اینکه نظر قاضی دادگاه تجدید نظر خلاف واقع بوده (هم نفقه پرداخت شده و هم منزل جهت تمکین تهیه کردم) ایا امکان رد نظر قاضی تجدید نظر در دیوان عالی وجود داره ؟
با تشکر از شما وکلای گرامی و محترم.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بله اگر مدارک شما مستدل ومستند باشه امکان نقض رای وجود دارد