مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مسکن مهر بابت مهریه

باسلام وخسته نباشید
مسکن مهربنده روبخاطر مهریه خانم توقیف کردن.من بررسی کردم قرارداد مسکن مهر اجاره 99ساله هست اونم بدون سندثبتی واقساطی
1. مگه میشه مسکن مهر رو قانوناًتوقیف کرد؟قردادش اجاره ایه!!
2. چجوری رفع توقیفش کنم؟یه لایحه مستثنیات دین بودن همراه استشهادیه محلی که ملک یا مال دیگری ندارم همراه با پسر12ساله ام. اماخبری نشده!!!پس چکارکنم دیگه؟
ممنونم.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

منزل جز مستثنیات دین است پیگیر لایحه اعتراضی خود باشید نهایتا رفع توقیف میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مسکن مهر قابل توقیف است
ولی اگر شما مالک فقط یک خانه باشید ، خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و رفع توقیف خواهد شد

و شما باید به مستثنیات دین استناد نمایید و درخواست رفع توقیف نمایید و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسکن مهر مستثنیات دین محسوب می شود و به هیچ عنوان قابل توقیف نیست.
اگر اعتراض کنید رفع توقیف بدهید خواهد شد