مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام
من یک اگهی توی برنامه ... دیدم نوشته بود کار در خانه مضمونش بسته بندی بود
کار جین کردن لباس زیر (شرت و سوتین ) زنانه میباشد.
کار شما : ابتدا رنگ ها و سایز ها رو جدا کرده و داخل هر پک جوری گذاشته که رنگ و سایز تکراری نداشته باشد و سپس با سنجاق به ان اتکیت میچسبانید در ضمن سنجاق و اتکیت و کاور به شما تحویل داده میشود.
تعداد قرار یری هر شرت در کاور
ست های 6 تایی و 12 تایی دارد که بستگی به مدل و طرح کار دارد که برای سهولت در انجام کار شما یک کاور به عنوان نمونه داده میشود..
تعداد قرار گیری ست های سوتین از شماره 60 تا 100 به ترتیب گذاشته میشود توجه فرمایید ست کردن سوتین به طوری میباشد که از هر سایز فقط یک رنگ در یک جین میگذارید به عنوان مثال یک کاور فقط مشکی از کل سایز ها به ترتیب یک کاور فقط سفید از کل سایز به ترتیب و ............
تعداد تحویلی 360 عدد سوتین که باید 10 کاور بشود
و تعداد تحویلی شرت ها 240 عدد که باید 40 کاور 6 تایی و 20 کاور 12 تایی بشود
لطفا از هر گونه خلاقیت و ابتکار خودداری کنید فقط طبق نمونه انجام دهید لطفا
دستمزد هر عدد سوتین 1500 میباشد که جمعا 540 هزار تومن میشود
دستمزد هر عدد شرت 1000 میباشد که جمعا 240 هزار تومن میشود.
کار جویان محترم موظف هستند تعداد کار تحویل گرفته را کامل و به نحو احسن انجام دهند زیرا ما بر روی کلر تحویلی از سمت شما حساب میکنیم و مشتریان ما به صورت منظم نیازمند ارسال بار میباشند.
حداقل مدت زمان تحویل کار مجدد 5 روز و حداکثر 10 روز میباشد.
کار جویانی که بتوانن نسبت به بقیه کار بیشتری انجام دهند در ماه در هر ماه به 3 نفر اول مبلغ 100 تومان پاداش داده میشود. سفارشها توسط پیک ارسال میشود و بعد تکمیل از جانب شما پیک جهت دریافت و تسویه حضوری خدمت میرسد
برای ارائه همکاری متقابل شرایط زیر را بخوانید
در صورت تمایل به همکاری
مبلغ 40 هزار تومن حق هزینه ارسال و پیک میباشد که برای سفارش واریز میشود و دیگر هیچ هزینه ای لازم نیست پرداخت کنید
جهت ضمانت برای ارسال بار ملک شما چه استیجاری چه صاحب ملک باشید تو قرارداد میاد
صورت پذیرفتن شرایط شماره کارت گرفته و فیش40هزار تومان را واریزی نموده و عکس ان را ارسال نمایید برای تایید سفارش و عدم برگشتی از جانب شما این مبلغ گرفته میشود و 48ساعت بعد واریز ان سفارش ارسال میگردد با تشکر شرایطمون به همین شکل هست در صورت تمایل پیام دهید.****
من واریز کردم گفتن دو روزه میارن اجناسو ولی دو روز شد نیاوردن و دیگه هم پاسخگو نشدن اسکرین شات دارم از گفتگو و همینطور شماره کارتی که دادن
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل با مدارکتان مراجعه کنید