مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید.برای اجرای حکم حقوقی غیابی ازم فیش حقوقی یا جواز کسب خواستن چون فاصله ی دادگاه باهام زیاده نمیتونم کسیو با خودم ببرم ضامنم شن 12ساعت رفتو برگشته میخواستم ببینم چطوری میشه راه دیگه ایی پیدا کرد که حکم اجرا بشه.طلبم 35میلیونه حکمم به نفع من صادر شده دادگاه زنگ زدم درست راهنمایی نمیکنن ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اجرای حکم غیابی ، محکوم له باید ضامن معرفی نماید یا وثیقه بسپارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ضامن معرفی کنید یا وثیقه بدهید تا حکم غیابی اجرا شود