مشاوره حقوقی رایگان - حکم خودروی اجاره ای حامل مواد مخدر

سلام، ماشین رو با متن اجاره نامه ای که از محضر گرفتم و با امضای سه شاهد اجاره دادم و پس از ده روز مستاجر با موادی که به بدن خودش بسته بوده دستگیر میشه و ماشین، دفه اول که گفت فعلا برو تا بیست روز دیگه و بعد با وجود ارائه قرارداد و شاکی شدن خودم از مستاجر، چندین بار از اصفهان به بازپرسی یزد رفتم و هنوز پس از دو ماه و آزادی به قید وثیقه مستاجر، جواب مشخصی نگرفتم، مثلا بعد از آوردن چیزای که هربار میخواستن مثل سوپیشینه یا استعلامش از دادگاه محل زندگی و تازه بار اخر یه شماره بهم داده میگه نیابته برا اصفهان که کارات راحتتر بشه. الان گناه من موجر، خسارت دیده و شاکی چیه؟ چی میخوان؟ کی تکلیف مشخص میشه؟ و این رفتار و خواسته ها طبیعیه؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

خودروی حامل مواد مخدر ضبط میشود مگر اینکه ثابت شود مالک از حمل مواد اطلاعی نداشته که بطور طبیعی اثبات آن زمان میبرد