مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه به جای پدر متوفی

سلام، پدرم در دی ماه 97 خونه ای قولنامه کرده و مبلغ صد میلیون تومان پرداخت کرده و قرار بوده اردیبهشت 98 خونه را تحویل بدهد و مابقی پول را بگیرد و تاکنون امتناع کرده است و طی شکایت پدرم قرار بود 9 ابان دادگاه برگزار شود ولی متاسفانه پدرم فوت کرده است باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
ورثه متوفی به نمایندگی و قایم مقامی او باید اقدام نمایند چون کلیه حق وحقوق او به ورثه منتقل میگردد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به دادگاهی که پرونده دران جریان دارد مراجعه کنید وگواهی انحصاروراثت ارایه کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

ورثه ایشان میتوانند وکیل گرفته تا وکیل در دادگاه حاضر شوند یا خود ورثه به دادگاه بروند