مشاوره حقوقی رایگان - قطعه زمین شکایتی

باسلام خسته نباشید پدر بنده نابینا مطلق هست قطعه زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع دارد قسمتی از این زمین را به مساحت 600 متر مکعب به شرکتی فروخته و در همان تاریخ که سال 89 باشد زمین خود را با کندن کانال جدا نموده و هر ساله کشت میکند در حال حاضر اعضای شرکت شکایت کرده و ادعا دارند در قولنانه قید شده است که مساحتی حدودا 6 هزار متر مربع خریداری نموده اند یک شاهد برادرش (عمو بنده) هم امضا نموده و پدرم تاکید دارد که 600 متر مربع فروخته و کلاهبرداری شده است.
متشکرم جواب بدهید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

مورد شما شامل مصادیق کلاهبرداری نمیشود ضمن اینکه پدرتون باید با قولنامه واسناد فروش از خود دفاع کنند که پیشنهاد میشه به یکی از وکلای شهرتون مراجعه کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حتماازشهود برای دفاع استفاده کنید،حتمابخواهیدچرادراین سال های متمادی 15،16سال موضوع رادنبال نکردند،ترجیحا وکیل انتخاب کنید.موفق باشید