مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

همسرم با دختری دوست بود وحدودایکسال پیش باهم رابطه داشتن الان دختر ادعا میکند بکارتش به دست همسرم برداشته شده درصورتی که کار همسرم نبود چطور میتونیم ازاین دردسربیاییم بیرون واگه ثابت بشه همسرم قبلا رابطه جنسی داشته ولی بکارتش کارهمسرم نیست حکمش چیه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله ای باشد که ثابت شود میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع از ان دو شکاست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است