مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع

با سلام. حدود شش ماه پیش متوجه ارتباط خانمم با یک نفر شدم. ایشان در پیامهایی در واتساپ و اینستاگرام بارها ضمن عذرخواهی از من مدعی شده اند که فقط با ایشان چت می کرده و رابطه ای بین آنها وجود نداشته است. اما من با دلایلی که متاسفانه محکمه پسند نیستند به این اطمینان رسیده ام که حداقل رابطه نامشروع بین آنها وجود داشته است. ایا با اقرارهای ایشان مبنی بر عذرخواهی و چت و همچنین اسکرینی که نشان دهنده تماس اینستاگرامی بین‌ دو‌نفر در ساعتی غیرمعقول دارم میتوانم قاضی را مجاب کنم که برای استعلام پیرامون چت های انها در محیط واتساپ و اینستاگرام دستور قضایی صادر کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت دادگاه دستور پرینت پیام ها و مکالمات رو میده و حتی بررسی واتساپ و... ولی توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید شکایت نمایید و خیلی موارد را می توانید استنا نماییید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا قضات دستور اخذ پرینت تماس ها و پیامها را نخواهند داد مگر دلیل محکم وجود داشته باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با استناد به دلایل و مدارک محکمه پسند می توانید اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت ارتباط نامشروع نمایید مستندات ضمیمه شودرسیدگی و دستور قاضی در صورت صلاحدید با ایشان است.البته اگر دیلیت اکانت کنند با توجه به اینکه سرورها در خارج از کشور است اثبات سخت است دوم اینکه ارتباط در حد مجازی معمولا نامشروع تشخیص داده نمیشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع نیست و البته اگر قاضی دستور دهد پرینت پیامک ها قابل استعلام هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود سوءظن را از خود دور نمایید و با حسن ظن به قضیه نگاه کنید و میتوانید با گذشت به زندگی خود ادامه دهید

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
میتوانید شکایت کنید و درخواست پرینت بدید که پلیس فتا صرفا اگر مکالمات هنوز موجود باشد و پاک نشده باشد میتواند پرینت بگیرد در غیر اینصورت قابل استناد نیست.