مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت بدون کروکی

سلام و خسته نباشید
اینجانب یک ماه پیش با یک تریلی تصادف کردم و به لحاظ صحنه تصادف توسط راننده تریلی بهم خورده و من مجبور شدم بدنبال تریلی رفته و نهایتا مجبور به توقف ماشین شدم و درپی آن با 110 تماس گرفته و کلاه سفیدی آمد و افسر اعزام شده اظهار عدم حوزه استحفاظی بودن از تهیه کروکی امتناع کرده و من مجبور شدم خواستار صدور صورتجلسه این تصادف توسط پلیس 110 شدم که در متعاقب آن با راننده تریلی تفاهم کردم که نصف هزینه پرداخت شود و بدلیل عدم همراه نداشتن پول نقد قرار بر واریزی مبلغ بعداز دو روز شد که این امر هم محقق نشد و مجبور به تامین دلیل شدم و تائیدیه کارشناس رسمی معرفی شده از قوه قضائیه شدم. حالا در شورای حل اختلاف می گویند باید در شهر ی که مقصر می باشد برید و شکایت خودر را مطرح نمائید. از جنابعالی تقاضامندم مرا جهت آسان ترین راه برای دریافت خسارت راهنمائی نمائید. باتشکر از این کار خدا پسندانه تان

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، در خصوص خسارت وارده به خودرو، در شورای حل اختلاف شهر خود اقدام نمایید و اگر اعضای شورا بر این نظر اصرار دارند که باید در شهر محل تصادف دادخواست بدهید دو استدلال کنید:1-به موجب ماده 14 قانون آیین دادرسی مدنی تامین دلیل از دلایل و امارات از دادگاهی می‌شود که دلایل و امارات مورد درخواست در حوزه آن واقع است.و در موضوع شما خودرو آسیب دیده ای است که در شهر شما هست. 2-اگر ایشان عقیده دارند که در صلاحیت شهر شما نیست پس قرار عدم صلاحیت محلی صادر کنند نه اینکه از ثبت دادخواست شما خودداری کنند. 3-در تامین دلیل نیاز نیست که فرد مقصر معرفی شود، چه بسا فرد نام و آدرسی اشتباه داده باشد.