مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ازدواج دوم

همسرم بدون اطلاع من ازدواج دوم انجام دادن من خونه ای که ایشون به همراه اون خانم اونجا ساکن هستند را داشتم اگه ساکنین سایر طبقه ها امضا کنند که ایشون به همراه همسرشون اینجا زندگی می کردن این میتونه برای دادگاه سند باشه؟ برای طلاق به درخواست زوجه چطور؟ همسرم اظهار میکنن که مجبور بودن خودشون رو متاهل اونجا معرفی کنن و اون خانم هم بابت کارهای دفتر یه چند باری رفتن خونشون. این رو هم اضافه کنم که الان اون خونه رو عوض کردن و رفتن جای دیگه. کلا برای دادگاه فقط اقرار خود اقا به ازدواج دوم یا سند رسمی صیغه نامه سند هست یا از طرق دیگه میشه ازدواج دوم را ثابت کرد؟
ممنونم از سایت خوبتون

پاسخ ها :

یک وکیل

ادله اثبات دعوی عبارت است از اقرار، بینه ، سوگند و علم قاضی . تشخیص صحت ادعاهای شما با قاضی هست. ضمنا ازدواج دوم اگر دایم نباشد جرم نیست و اساسا شکایت شما رد میشود و تنها به شما اجازه طلاق میدهد