مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام.4ساله زنم رفته . و2ساله دادگاه نامه ازدواج مجدد بهم داده. بعد 2سال زنم برگشته وکیل گرفته میگه میخوام بیام سرخانه. منم گفتم نمیخوام زن گرفتم. الان زنم میتونه طلاق بگیره ؟زنم دوباره این هست که یکطرفه طلاق بگیره بعد مهریه بگیره از من. وقتی دادگاه نامه ازدواج مجدد بهم دادش دیگه دادگاه نرفتم بعد1سال زنگ باز نامه داده میخوام بیام. منم رفتم گفتم نمیخوام.الام میتونه طلاق بگیره‌‌ ممنون میشم جوابم بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر الزام به تمکین رد شده حکم به ازدواج مجدد داده نمیشود و اگر زوجه منزل مشترک را به اراده خودش ترک کرده ، ناشره میباشد و نفقه تعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن بعد از صدور حکم الزام به تمکین و حتی حکم ازدواج مجدد و ازدواج زوج می تواند جهت تمکین اعلام آمادگی کند که در این صورت اگر مرد منزل تهیه نکند و نفقه زن را پرداخت نکند
زوجه تحت شرایطی می تواند یک طرفه و به دلیل عدم پرداخت نفقه طلاق بگیرد
در این صورت زن مهریه خود را نیز می تواند مطالبه کند.
بهتر است شما نیز اظهارنامه ارسال کنید و اعلام نمایید مشکلی با موضوع ندارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
چون ازدواج مجدد با حکم دادگاه محترم بوده از این جهت خیر اما از جهت عسروحرج بله

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر برگشته که باید زندگی کند.اگر بگویی نمیخام که اعلام تمکینش راصورتجلسه وبرای نفقه اقدام وبنا به عسروحرج خواستار طلاق میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه در هر حال قابل مطالبه می باشد زوجه جهت طلاق باید عسر و حرج اثبات نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نفقه نپردازید و حسن معاشرت با وی نداشته باشید می تواند طلاق بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، بعد از صدور حکم به ناشزه بودن زوجه ، زوجه میتواند درخواست نماید که حاضر به ادامه زندگی مشترک میباشد
و زوج مکلف است که منزل مستقل تهیه نماید
و زوج باید برای ادامه زندگی مشترک اعلام آمادگی نماید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرایط عسروحرج را اثبات کند میتواند تقاضای طلاق کند