مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ببخشید من چند ساله نابارور هستم آیا شوهرم اجازه ازدواج مجدد بدون رضایت من دارد؟ چپن خودتون میدونید در بند 12 سند ازدواج نوشته ازدواج مجدد بدون رضایت زن اول و آیا من حق طلاق دارم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمی تواند همیر دیگری اختیار کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت ازدواج مجدد نیاز به اذن شما دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید از طریق دادگاه اقدام کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت نابارور بودن زوجه ، برای ازدواج مجدد ، زوج باید از دادگاه
اجازه بگیرد و اگر زوج بدون اجازه دادگاه ازدواج مجدد نماید ، زوجه حق طلاق خواهد داشت و