مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج ناشی از ازدواج مجدد زوج

باسلام.
درصورتی كه زوج با اثبات نشوز زوجه از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگيرد و همسر دومي اختيار نمايد. و از همسر اول خود نيز داراي دو فرزند باشد. بعد از گذشت چند سال با وجود دريافت مهريه خود به صورت اقساطی آيا امكان دارد دادخواست عسر و حرج ان پذيرفته شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که تمکین نکرده باشد و دلیل دیگری برای طلاق نداشته باشد می تواند با اعلام کراهت از زوج و با بذل مهریه طلاق بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست طلاق خلع به علت کراهت از زوج داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتواند دادخواست طلاق خلع مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست طلاق خلع به علت کراهت از زوج دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مستندات جهت اثبات عسررو حرج دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام غیر ممکن نیست ولی نیاز به بررسی دقدق شرایط طرفین و مدارک وجود دارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در صورتی ک ایشان اثبات نماید شرایط مالی شما ب گونه ای تغییر کرده که توان پرداخت بیشتر دارید بله ایشان میتوانند با دادخواست تعدیل خواهان پرداخت مبلغ بیشتر باشند. و اقساط با توجه شرایط جدید شما تغییر کند