مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه عادی و دستنویس

باسلام
زمینی قبل ازانقلاب بصورت قولنامه ی دست نویس ودردوتاریخ مختلف بطور جداگانه به دونفرفروخته شده وهردونفرتمامی تعهدات خودرادرقبال فروشنده انجام داده اند
وهیچ اطلاعی ازکلاهبرداری فروشنده نداشته اند
لطفا
بفرماییداکنون مالک زمین کیست ؟
برای جلوگیری ازدرگیری واتلاف وقت وهزینه چه بایدکرد؟
وشخصی که مالک زمین شناخته نشودچگونه میتواندخسارت دریافت نماید(فروشنده فوت کرده وچیزی نداردکه بتوان ازورثه طلب کرد)
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که قرارداد وی اول نوشته مالک است و معامله بعدی باطل است و فروش مال غیر انجام شده که نفر دوم باید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا باید هر دو قولنامه را رویت کنیم یا معامله معارض وجود و یکی از طرفین زودتر به حق خود می‌کرد برای اطلاع از جزئیات تماس بگیرید