مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه زوجه

باسلام همسر بنده حدود 4 ماه هست که خانه رو بدون هیچ عذر شرعی ترک کرده و تمام وسایل منزل را با خود برده و همچنین در خواست طلاق و مهریه را خواستار شده است و بنده درخواست الزام به تمکین را زده ام و دادگاه من هنوز تشکیل نشده است و در این مدت،همسر من در خواست نفقه را زده است و پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است آیا به ایشان نفقه تعلق میگیرد یا خیر؟ در صورتی که ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی و همچنین خانه ای که من خریده ام محیا میباشد.

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید درخواست نمایید تا پرونده نفقه را تا تعیین و تکلیف نهایی الزام به تمکین نگهدارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که حکم الزام به تمکین پرداخت نشده نفقه باید پرداخت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام تا وقتی حکم نشوز ایشان صادرنشود نفقه تعلق می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت نفقه بر عهده زوج است مگر انکه ثابت شود زوجه ناشزه بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید رای الزام به تمکین مشخص گردد
و شما باید به شورا اعلام نمایید که دعوای الزام به تمکین در دادگاه در ‌ حال رسیدگی است و

و شما باید نفقه زوجه را تا زمان ‌ مشخص شدن نشوز زوجه پرداخت نمایید