مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. منزل را ترک کردم به دلیل ضرب و جرح، نفقه تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید و رای محکومیت زوج اخذ نمایید آری وگرنه خیر

البته تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ضرب وجرح نیاز به مدرک دارد و در صورت اثبات ترک منزل نسوز محسوب نمی شود و نفقه تعلق می گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا صدور حکم ناشزگی ، نفقه تعلق خواهد گرفت‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر برای دادگاه ثابت شود امنیت نداشته اید تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید در دادگاه اعلام نمایید که به علت ضرب و جرح توسط زوج و عدم امنیت جانی خانه را ترک کرده اید و حاضر به برگشت به خانه و تمکین هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.
اگر زوج دادخواست الزام به تمکین داد می توانید اعلام کنید که امنیت جانی ندارید که در این صورت اگر دادخواست تمکین رد بشه نفقه به شما تعلق می‌گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با اراده خودتان ترک کرده باشید نفقه تعلق نمی گیرد مگر آنکه امنیت جانی شما در خطر بوده باشد ان را در دادگاه ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا زمانی که نشوز شنا ثابت نشود مستحق دریافت نفقه می باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تا زمانی که به موجب حکم دادگاه ملزم به تمکین نشده باشید بله به شما تعلق می گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو شکایت کیفری صرب و جرح کن بعد دادخواست نفقه بده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانیکه الزام به تمکین شما صادر نشده بله

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اولا تا زمانی که نشوز شما به اثبات نرسیده مستحق نفقه هستید ثانیا اگر بتوانید ضربه وجرح فوق را که باید منجر به ضرر و آسیبی به جانی و بدنی برای شما باشد اثبات کنید زوج باید منزل مستقلی برای شما تهیه کند و نفقه شما را نیز بپردازد و ناشزه محسوب نمی شوید البته دادگاهها معمولاً با صرف ایراد یک ضرب و جرح ساده تخفیف حکم به مسکن علیهده و عدم نشوز زن نمیدهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ضرب و جرح را ثابت کنید بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت کنید از ترس جان اقدام به ترک کردید بله

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکایت کیفری تحت عنوان ضرب و شتم عمدي مطرح کنید و بروید پزشکی قانونی حتی یک تورم و کبودی هم داشته باشید که بنویسند کافی هست و با این پرونده نفقه به شنا تعلق می گیرد. ضمنا در هر دادگاهی بابت الزام به تمکین حاضز شدید این گواهی به درد می خورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ضرب و شتم سوار شود شامل نفقه می شوید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر برای دادگاه ثابت شود امنیت نداشته اید تعلق می‌گیرد