مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ترک خودسرانه منزل ود رخواست نفقه

سلام پسرم نه ماهه که ازدواج کرده و در طبقه بالای خونه خودمون زندگی می کنه بعضی وقتا باهم دعوا می کنند که در این میان زنش هم پسرم را می زنه هم فحاشی میکنه.از قضا یه روز دوام نیاوردم رفتم بالا و گفتم آخه چی شده صداتون تا هفت همسایه اونورتر می ره و اعتراض کردم که چرا شوهرت رو تحقیر می کنی و فحاشی می کنی . اونم لباساش رو پوشید واز خونه رفت خونه مادرش . بعد از آن تلاشهای من وشوهرم و پسرم برای برگرداندن او موثر نشد. حالا بعد از گذشت ده روز از پسرم به دروغ شکایت کرده که منو از خونه بیرون کرده و نفقه نمیده در حالیکه واقعیت این نیست . خودش رفته و برنمیگرده . حالا ما چطوری می تونیم ثابت کنیم که خودش رفته ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،پسر شما برای ایشان اظهارنامه برای ترک‌ منزل و تعیین مهلت محدود مثلا سه روز برای بازگشت ارسال کند اگر افاقه نکرد دادخواست الزام به تمکین دهد.عروس شما نیز باید خودش ادعای خود مبنی بر بیرون انداختن همسرش از منزل را اثبات کند مثل صورتحلسه پایس و شهادت شهود در ارتباط با نفقه تا زمانی که نشوزش اثبات نشده باید پرداخت شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نباید ثابت کنید بلکه زوجه باید ثابت کند تا ناشزه نباشد و نفقه به وی تعلق گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهار نامه برای زوجه ارسال نمایید و سپس دادخواست
الزام زوجه به تمکین را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زوج میتواند دادخواست الزام به تمکین ثبت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما سریعا از طریق دفاتر خدمات قضایی یک اظهار نامه مبنی بر تمکین و بازگشت به منزل بدهید و دادخواست متقابل الزام به تمکین ارایه کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام دادخواست الزام به تمکین مطح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنامه جهت تمکین ارسال کنند و در صورت عدم نتیجه دادخواست الزام به تمکین مطرح گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی برای ایشان ارسال و بازگشت به زندگی مشترک را از وی درخواست نمایید و سپس دادخواست تمکین با استناد به شهادت شهود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهارنامه تمکین بفرستید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اقدامات زیر را انجام دهید ::
ارسال اظهارنامه مبنی بر ترک منزل مشترک
ثبت و پیگیری دادخواست الزام به تمکین
دفاع بصورت فنی در پرونده شکایت ترک انفاق ایشان