مشاوره حقوقی رایگان - معافیت حین خدمت سربازی

گشت پلیس تصادف کرده و سرنشینانش مصدوم شدند و سربازی که عقب نشسته بود دچار ترومای گردن شکستگی مختصر بینی وآسیب به کتف شده که متخصص بعد از یک ماه سی جلسه فیزیوتراپی تجویز کرده حالا این سرباز را به خاطر معاف ازرزم بودن بخاطر ترومای گردن کمسیون پزشکی ناجا میخواد معاف کنه آیا شامل ایثار گری یا جانبازی نمیشه؟

پاسخ ها :

معافیت حین خدمت سربازی تصادف در سربازی جانبازی در سربازی سربازی تصادف