مشاوره حقوقی رایگان - موتور

سلام خسته نباشید
من حدود 4 ماه پیش موتورم را که به نام خودمه قول نامه ای فروختم و مدارک را به خریدار دادم و قرار شد یک میلیون بابت وکالت دادن من نگه داشته شود اما با وجود تماس ها و اصرار های من خریدار این کار را نمی‌کند ضمنا در قول نامه برای پشیمانی و فسخ دو میلیون قید کردیم
میخواستم بپرسم میشه با شکایت و پرداخت هزینه خود موتور و پشیمانی
موتور را پس گرفت؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست قرارداد شما مورد بررسی قرار بگیرد اگر حق فسخ ای در نظر گرفته شده باشد می توانید اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فسخ قرارداد بر اساس شرایط مبایعه نامه امکانپذیر است