مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان به اتباع

سلام، ایا اجاره دادن اپارتمان به اتباع در مجتمع مسکونی با توجه به مخالفت ساکنین و مالکین دیگر، غیر قانونی است؟(مالکین امضا دادند که حق اجاره دادن به اتباع را ندارند) متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص عقد این قرارداد باید اشاره داشت که تا کنون در قانون ایران، انعقاد قرارداد اجاره با اتباع خارجی منع نشده است. در این راستا نیز تبصره ١ ماده ٢4 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری-صنعتی جمهوری اسلامی ایران، اجاره زمین به اتباع خارجی را بدون ایراد معرفی می‌کند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرشماهم امضادادی نکن وگرنه میتوانندخسارت عدم انجام تعهدازت بگیرند