مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن ودیعه اجاره

سلام وقت بخیر.بنده مستاجرم و قراردادم تموم شده و مالک ودیعه من رو پس نمیده و میخواستم تخلیه کنم و براشون اظاچخارنامه ارسال کنم.خواستم بپرسم که این اظهارنامه ای که می نویسم چجور سندیت برای من داشته باشه.یعنی چجور اثبات کنم که براشون ارسال کردم؟ می تونم از اظهارنامه کپی بگیرم و بدم املاک امضا کنه و نزد خودم نگه دارم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همزمان با تخلیه باید ودیعه پس داده شود.
اظهارنامه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارسال میشود و خودش تاریخ دارد و مستند است. نیاز به دلیل دیگری جهت استناد نمی باشد.