مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت پدر و خواهر

سلام علیکم، 1-اینجانب پدر 86 ساله دارم که قادر به امورات خود نیست، و برای فرستادن به سرای سالمندان نیاز به قیومیت دارد آیارمی توانم من به عنوان پسر بزرگتر اقدام کنم.
2- همچنین خواهری محجور دارم که در مرکز نگهداری بیماران روانی بستری و مراقبت می شود.ایشان دارای شوهری بوده که وی را مدت 10 سال است ترک کرده و او را طلاق نداده و اسمش در شناسنامه او هست. حال برای خواهرم هم میتوانم قیم شوم و امورات اداری و طلاق او را انجام دهم؟ خودم ساکن تهرانم و پدر و خواهرم شعرستان هستند. در تهران میشود درخواست قیومیت داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق سرپرستی دادگاه می توانید درخواست خود را پیگیری کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید درخواست حجر و نصب قیم کنید. دادسرا و دادگاه صالح ، محل اقامت محجور است.