مشاوره حقوقی رایگان - ارث

250 متر زمین روستایی داریم که بین دو نفر ارث رسیده است. آیا اگر 70 درصد زمین به ما ارث رسیده باشد می توانیم آن را جدا کنیم یا با توجه به اینکه اون بخش سهم 30 درصد می باشد و اگر جدا شود غیر قابل استفاده است می تواند درخواست فروش کل زمین دهد، با توجه به اینکه حق کمتری از زمین دارد؟ یا ما می توانیم سهم خود را جدا کنیم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که از مالیت بیفتد غیرقابل انجام است مگر این که بین خودتان تقسیم نامه بنویسید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون قابل افرازهست نمی‌تواند.اماسندزمین کشاورزی زیرصدمترهم صادرنمیشه