مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

با سلام
سازنده ساختمان برای گرفتن پایانکار و سند اقدام نمیکنه و ایا اهالی ساختمان میتونن شکایت ب عنوان اینکه خودمون از طرف دادگاه نامه بگیریم و پایانکار و سند بگیریم و از پولی ک سازنده برا سند ازمون میخواد کم کنیم(تهاتر کنیم)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است که همه‌ی مالکین 1 وکیل بگیرند و تمام هزینه‌ها را بعدا از شخص سازنده مطالبه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست صدور حکم به تنظیم وثبت تقسیم نامه محضری و اخذپایانکاروصورتجاسه تفکیکی مطرح کنید.قراردادشمابایدبررسی گردد قطعاً خسارت روزانه جهت تاخیردراخذپایانکاروتعهدات دیگر هم دارد اقدام کنید