مشاوره حقوقی رایگان - داشتن سگ توسط مستاجر

سلام ما الان یه پنج ماهی هست که یه واحد رو اجاره کردیم و یه سگ کوچیک داریم و داری شناسنامه هستش اما الان صاحب خونه بعد گذشت پنج ماه به ما میگه باید بلند شید و چیزی ام داخل قولنامه نوشته نشده و حتی کد رهگیری هم نذاشت املاک بده ب ما ما هم الان شرایط جابجایی نداریم قبل سال پول پیش ها کمتر بود الان زیاد شده و نداریم بدیم و به صاحب خانه گفتیم مهلت بدید تا ما وام ازدواجمون رو دریافت کنیم و پامیشیم اما الان ابلاغیه اومده و گفته بعد از یک هفته از طریق مراجع قضایی پیگیری میکنم ما باسد چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که کسی نمی‌تواند شما را از آنجا بلند کند شما قرارداد دارید و تا پایان قرارداد ملک در اختیار شما می‌باشد مگر اینکه به تعهدات خود عمل نمایید در خصوص ابلاغیه هم می‌توانید تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرکدرهگیری اخذشده ازطریق اتحادیه املاک پیگیری کنیدواخذکنید
تازمانیکه موعداجاره منقضی نشده نمیتواندشماراتخلیه کند
آنهم اظهارنامه بوده برای اطلاع شما داده ولی ضمانت اجرایی ندارد