مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

سلام وقت بخیر شوهرم حدود یکسال بیشتره حساب هاش حتی حساب یارانه ومعیشتی به دلیل سفته جعلی که یه نفر اسم شوهرمو نوشته پای سفته مسدود شده الان بعد یکسال بی گناهیمون ثابت شده و جلوی حساب هامون باز شده ولی حساب یارانه هیچ پولی نیومده و گفتن هیچ یارانه ای واریز نشده این یکسال علتش چی میتونه باشه ما دهک 3 هستیم وبعد ازاد شدن حساب یارانه همون واریز شد ولی یارانه یکسال نه ..به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری چرا یکسال یارانه ای واریز نشده به حسابمون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به ااستانداری یافرمانداری شهرستان محل زندگی وسازمان هدفمندسازی مراجعه کنید