مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط

سلام خسته نباشید اینجانب بابت چک 500 میلیون تومانی با تاخیروتادیه محکوم به پرداخت 3 میلیارد تومان شده ام ودادگاه تجدیدنظر 500 میلیون پیش وهرشش ماه مبلغ 500 میلیون تومان مشخص کرده اند باتوجه به زندان رفتنم مبلغ 500 میلیون پیش راپرداخت کرده ام والآن وقت پرداخت اولین قسطم می باشد باتوجه به کارمندبودنم به هیچ وجه توانایی پرداخت این مبلغ راندارم ودر دادگاه بدوی هم تقاضای تعدیل اقساط اعسارم رد شده پرونده رفته به تجدید نظر آیا امکان اقساط باتوجه به حقوق دریافتی اینجانب وجود دارد یا دوباره باید بروم زندان ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به نظرقضات تجدیدنظرداردممکنه ردکننداعسارویاتخفیف بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر دادگاه تجدید نظر چنین درخواستی را قبول نمی کند.