مشاوره حقوقی رایگان - دلیل نیامدن ابلاغ پس از پنج ماه

سلام و احترام
وقتتون بخیر
بهمن ماه پارسال خانومی به اتهام کلاهبرداری از بنده شکایت کرد.از کلانتری برای توضیحات احضارشدمو ابلاغیه اومد.با مدارک رفتم و از خودم دفاع کردم و توضیحات نوشتم.افسرپرونده هم اتهام کلاهبرداری رد کرد و نظرشو برای بازپرس و دادسرا فرستاد.و پرونده رو هم همینطور
الان حدود چهار ماه میگذره و هیچ ابلاغی و احضار برام نیومده.دادسرا هم مراجعه کردم گفتن با شماره ملی شما و شماره پرونده چیزی ثبت نشده بنام شما.کلانتری مراجعه کردم گفتن پرونده فرستادیم و فقط بدلش موجود بود.الان گیج شدم.بنظرتون طرف(شاکی) رفته شکایتشو پس گرفته یا اینکه هنوز پرونده من بعد از چهار ماه ثبت نشده و رسیدگی نشده
سپاسگزارم از این متن طولانی حقیر رو ملاحضه و مشاهده فرمودید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

احتمالاً قرارمنع8تعقیب صادرشده ازطریق8ثناقسمت اطلاع‌رسانی اشخاص حقیقی روندکارپرونده رابخوانیدوببینیدچی شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت را پیگیری کند در سامانه ثنا ثبت میشه و شما می توانید از طریق سامانه ثنا روند پرونده را مشاهده کنید