مشاوره حقوقی رایگان - احتکار نان

با سلام و خسته نباشید
در نانوایی محل ما دو خانم مشغول کار هستن یکی از آن ها تعداد زیادی نان را خاج از پلاستیک انباشته کرده بود و مشتریان نمیداد ب بهانه اینکه مال کس دیگری است و اعلام کرد ک نان هم تمام شده و خیلی ها نان دریافت نکردند نان های پخته شده هم داخل مغازه ماند
من فیلمی هم تهیه کردم از نان هایی ک ذخیره کرده بودن
پروانه نانوایی هم ب نام شخص دیگری است ک در آنجا حضور نداشت و آرد نانوایی دولتی
من چ گونه پیگیری و شکایت انجام بدم و اینکه پیگیری من تاثیری داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید آن نانوایی برای مغازه و یا سایر شرکت‌ها نان تهیه کرده است بهتر است این موضوع را با گفتگو حل نماببد شکایت راه حل مناسبی نیست