مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بعد از دریافت اجرائیه دریافت مهریه

با سلام
حدود 4 ماه پیش اجرائیه الزام به پرداخت مهریه از طرف همسرم دریافت کردم و هم اکنون به جهت تامین رهن منزل نیاز به فروش خودرو دارم. اول اینکه آیا با فروش خودرو، همسرم می تواند از من شکایت کند یا خیر؟ و دوم اینکه به چه صورت می توان مطمئن شد و استعلام گرفت که سند خودرو آزاد است و همسرم اقدامی انجام نداده است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور می توانید موضوع را پیگیری کنید.

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
فروش خودرو فی نفسه اشکالی ندارد ولی اگر به قصد فرار از دین باشد و بعد از صدور اجراییه انجام شود، طبق قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی دارای عنوان مجرمانه بوده و همسر شما اختیار طرح دعوی کیفری دارد.
استعلام توقیفی هم با مراجعه به پلیس راهور میتونید انجام بدید یا اینکه به مرجع صدور اجرایی(واحد اجرای اسناد رسمی در اداره ثبت،یا اجرای احکام دادگاه)مراجعه کنید و بپرسید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس بعلاوه ده استعلام بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه شما اجرائیه الزام به پرداخت مهریه از طرف همسرتان دریافت کرده‌اید، باید اطلاع داشته باشید که این مهریه برای همسرتان حق قابل پیگیری دارد و احتمالاً در صورتی که با اقدام شما به فروش خودرو، همسرتان از شرایط وضع شده در اجرائیه پیروی نشده باشد، می‌تواند شکایتی علیه شما داشته باشد.

در مورد سوال دوم شما، برای استعلام این موضوع می‌توانید به دفتر خودرو مربوطه مراجعه کنید و از وضعیت سند خودرو اطمینان حاصل کنید. همچنین، می‌توانید با تماس با سازمان ترافیک شهرستان خود، سوابق خودرو را استعلام کنید و از این طریق نیز می‌توانید مطمئن شوید که هیچ گونه اقدامی از سوی همسرتان برای محدود کردن فروش خودرو شما انجام نشده است.