مشاوره حقوقی رایگان - پیامک حرف زشت زدن توسط شوهرم

با سلام من شوهرم خیلی اس ام اس داده حرف بهم زده میخواد طلاق منو بده اس میده حرف زشت به خودم برادرم میزنه خب برادرم تریاک میکشن تو پیام بهشون حرف میزنه اونا اصلا کاری ندارن من با شوهرم مشگل دارم اون همش حرف میزنه خواستم بپرسم پیام‌های که داده میشه نشون قاضی بدم تو فلش عکس انداختم جرم محسوب می‌شود تو دادگاه یه خورده گریه کرد بعد نوشته دیدی با دو قطره اشک فرار کردم از دادگاه پیامش دارم هر چی حرف بهم زده حالا کمک کنید آیا جرم دارد یا ن مرسی رهنمای کنید

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

سلام
اگر توی پیامها بهتون توهین کرده یا تهدید کرده میتونید ازشون شکایت کنید ودادگاه هم زسیدگی میکنه نگران نباشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید با گرفتن اسکرین شات از متن پیام‌های توهین آمیز و فحاشی نسبت به خودتان ، شکایت توهین و فحاشی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با ارسال پیامک به شما توهین و فحاشی کرده می توانید با ارائه پیام ها شکایت خود را پیگیری کنید.