مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه حضانت فرزند

سلام . بنده 2 سال پیش وکالت حضانت فرزندانم که یکی 2 ساله و دیگری 9 ساله بود رو به خانمم دادم و الان با مشکل خوردیم و من رو از خانه بیرون و بچه هام رو نمیزاره ببینم و وکالتنامه که گرفته بلاعزل بوده . در اون سن حضانت یا مدتی تعیین نشده اما
چطور میتونم بچه هام رو از حضانت اون در بیارم و حضانت اونها رو بر عهده بگیرم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

داشتن هرگونه اعتیاد
داشتن تمایل به فساد اخلاقی
تمایل به خشونت وضرب وجرح خارج ار عرف
سواستفاده اخلاقی از فرزند به اجبار واستفاده درتگدی گری و فساد
از عواملی هست که میتونید وکالت را باطل کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان تا 7 سالگی در سن حضانت مادر هستند. شما می توانید درخواست ملاقات فرزند بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی دادخواست ابطال وکالت و سلب حضانت بدهید.
توجه داشته باشید در حال حاضر می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید و زوجه نمی تواند مانع از ملاقات فرزندان شود.