مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی تصادفی و کلاهبرداری فروشنده

باسلام و خسته نباشید. 15 روز پیش در نمایشگاه پرایدی خریداری کردم فروشنده چندین بار جلوی مسئولین نمایشگاه و چندنفر دیگر تاکید به سالم بودن اتاق و پلمپ بودن شاسی ها و فابریکی رنگ خودرو کرد و کارتکس تاییدیه رنگ و شاسی رو داد بعد از چند روز ماشین رو نشون صافکار دادیم دید شاسی ها از جلو و صندوق عقب ضربه شدیدی خورد و چندجاش رنگ شده بهش گفتیم ماشین رو پس بگیره گفت پس نمیگیرم برو هرکار دوس داری بکن توی قولنامه هم قید نشده ماشین فابریکه اما مسئولین نمایشگاه و چندنفری که شاهد حرفاش هستن رو هست و گفتن برای شهادت میاییم خواستم بدونم اگه شکایت کنم و کارشناس ضربه ها رو تایید کنه آیا به نفع من تموم میشه و خودرو رو پس میدم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی شماباشهودی که داریدموفق خواهی شد.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، با توجه به مسئله ای که پیش آمده ، پیشنهاد می شود که تلاش کنید با صلح و سازش با فروشنده و بنگاهدار مسئله را فیصله دهید چون فرایند دادرسی در این زمینه مستلزم صرف نمودن وقت و هزینه های قابل توجهی است ، اما در صورت عدم توفیق، در دادسرا از فروشنده و بنگاهدار شکایت کلاهبرداری به عمل آورید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بدوا تقاضای تامین دلیل از شورا با جلب نظر کارشناس مبنی تعیین قیمت واقعی ماشین را بدهید و سپس به استناد مطالبه خسارت نمایید