مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه کیفری

سلام
با توجه به کتک خوردن از شوهر و داشتن گواهی پزشک قانونی ( سرخی در 5 ناحیه بدن و خراش های حارصه ای ) برای یک درگیری و فیلم دوربین مدار بسته در درگیری دیگر و صداهای ضبط شده مربوط به موضوع دیگری... که یکی از درگیری ها مربوط به ماه رمضان بود...

می خوام بدونم دقیقا چه حکمی به شوهرم می دن
و اینکه چون کارمند دولته این حکم سوپیشینه کیفری محسوب می شه؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام فیلم و صدای ضبط شده برای محکمه دلیل محسوب نمیشود ولی میتوان به عنوان اماره از آن استفاده نمود.
و در کنار سایر دلایل به قاضی برای کشف حقیقت کمک میکند.
چنانچه همسر شما سو پیشینه نداشته باشد . صرفا به پرداخت دیه محکوم میگردد و برای ایشان سوئ پیشینه محسوب نمیگردد.