مشاوره حقوقی رایگان - اعلام دقیق مبلغ دیه

با سلام و عرض خسته نباشید
حکم تعیین شده برای دیه اینجانب به شرح ذیل میباشد.
1- یک صدم دیه کامله بابت جوشگاه جراحت در حال التیام کامل در زیر چانه (حارصه).
2- یک و نیم هزارم دیه کامله بابت کبودی در حال جذب در آرنج راست.
3- چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامله بابت شکستگی چند قطعه ای (خردشدگی) در استخوان بازوی راست و چهار صدم دیه کامله به عنوان ارش بابت آسیب نسج نرم اطراف شکستگی(خردشدگی) بازوی راست و جوشگاه بدشکل به جای مانده.
4- نیم صدم دیه کامله بابت منطقه خراشیدگی در حال التیام کامل در قدام مچ دست راست.
5- یک صدم دیه کامله بابت سائیدگی در حال التیام کامل در سطح قدامی انگشتان سوم و چهارم دست چپ (هر دو از نوع حارصه انگشت).
6- نیم صدم دیه کامله بابت سائیدگی در حال التیام کامل در قدام ساق پای راست(حارصه).
7- ده درصد از یک چهلم دیه کامله بابت شکستگی ده درصد از قسمت نمایان دندان آسیای بزرگ اول فک فوقانی سمت راست.
8- هشت صدم دیه کامله به عنوان ارش بابت شکستگی در شاخه تحتانی استخوان عانه هر دو طرف.
9- یک دهم دیه کامله بابت شکستگی ستون فقرات در ناحیه زائده عرضی مهره سوم و چهارم و پنجم کمری و شکستگی سمت راست استخوان خاجی به طور کامل جوش خورده است (مشمول بند ت ماده 647 قانون مجازات اسلامی) و پانزده صدم دیه کامله به عنوان ارش بابت آسیب نسوج اطراف شکستگی ستون فقرات و علاوه بر شکستگی های فوق هشت صدم دیه کامله به عنوان ارش بابت شکستگی لبه قدامی حقه ای راست و چپ لگن .

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به اجرای احکام مراجعه کنید براساس جدولی که دارندمحاسبه خواهندکرد.موفق باشید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام مبلغ کل دیه اعلام شده می شود
یکصد و بیست و نه میلیون و ششصد و چهل هزار تومان

دیه قسمت هایی که مقداری محاسبه آن دشوار است به شرح ذیل است

بند دو می شود سیصد و پانزده هزار تومان
بند سه می شود بیست و هشت میلیون تومان و چهار درصد ارش همین بند می شود هشت میلیون و چهارصد هزار تومان
بند هفت می شود پانصد و بیست و پنج هزار تومان

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام مبلغ کل دیه اعلام شده می شود
یکصد و بیست و نه میلیون و ششصد و چهل هزار تومان

دیه قسمت هایی که مقداری محاسبه آن دشوار است به شرح ذیل است

بند دو می شود سیصد و پانزده هزار تومان
بند سه می شود بیست و هشت میلیون تومان و چهار درصد ارش همین بند می شود هشت میلیون و چهارصد هزار تومان
بند هفت می شود پانصد و بیست و پنج هزار تومان