مشاوره حقوقی رایگان - دوست شدن در مجازی

سلام من با یه دختری تو مجازی دوست شدم به مدت 3سال برای من عکس می‌فرستاد تلفنی حرف میزد خیلی از منم دور بود هم ندیدیم بعد مدتی با من بهم زد و رفت بعد مدتی زنگ زد حرف زد بعد دوست پسرش زنگ زد تحدید کرد و گفت شکایت میکنم از طرف دختره یعنی می‌تونه شکایت کنه و پسره گفت هرجای گیرت بیارم میزنمت

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگراقدام نامشروعی درچت انجام شده باشد همسریاپدرآن دخترمیتوانندشکایت کنندنه دوست پسرش.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان شکایت از طرف پسر وجود ندارد.