مشاوره حقوقی رایگان - ديه ديسک كمرم

سلام من سال ٩٦ تو شركت از بالای ٤پايه زمين افتادم باعث بيرون زدگی و آسيب به كمرم شد بعد از ١ماه به دستور پزشک مجبور به عمل ديسک L4وL5 كمر شدم الان كه بيمه مسئوليت بابت پرونده ام رفتم بيمه گفته ديسک كمر جزء بيمه مسئوليت نميباشد شما بايد شكايت كنيد ميخواستم بپرسم اگه ثابت بشه تو شركت اين اتفاق افتاده ديه ديسک كمر چقدر هست. الانم به دستور پزشكم اصلا كار سنگين نميتونم در شركت انجام بدم حتی نميتونم پشت فرمون ماشين بشينم.

پاسخ ها :

معصومه عبداله نژاد

معصومه عبداله نژاد:

سلام ، به اداره کار رجوع کرده و طرح دعوا بفرمایین و در صورت اثبات ادعا مبلغی به عنوان خسارت به شما تعلق خواهد گرفت نظر پزشکتون و در نهایت پزشکی قانونی لازم می باشد