مشاوره حقوقی رایگان - شفاف سازی مخارج ماهانه و بیلان سالانه توسط مدیر

با درود و سپاس
ایا ماده قانونی برای الزام مدیر به ارایه صورت مخارج ماهانه و بیلان سالانه ساختمان وجود دارد؟
چنانچه مدیر مجموعه 16 واحدی صورت هزینه ها را در صورت درخواست یکی از مالکین ارایه ندهد و در پایان سال نیز صرفا به ارایه کل مخارج و دریافتی ها ان هم از طریق شبکه اجتماعی اقدام کند. چه اقدامی می توان کرد. ایا یک مالک به تنهایی حق اعتراض و مطالبه دارد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مستندا به ماده 21 ایین نامه اجرایی ق تملک آپارتمان ها
مدیر یا مدیران مکلفند میزان هزینه‌های مستمر و مخارج متعلق به هر شریک و نحوة پرداخت آن را قبل یا بعد از پرداخت هزینه و به وسیلة نامه سفارشی به نشانی قسمت اختصاصی یا نشانی تعیین شده از طرف شریک به او اعلام نمایند. این هزینه ها باید به تصویب مجمع عمومی رسیده باشد .