مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست در نزاع دسته جمعی

سلام وقتتون به خیر همسایه با خانم و خواهرخانمش ریختن سر همسرم و ایشون رو با تی مورد ضرب و شتم قرار دادن و فحاشی کردن لباسش رو پاره کردن و گوشیش رو شکستن که دادیار برای شکایت ما اونها رو متهم کرده ولی اونا اومدن به دروغ شکایت کردن از همسرم که با وجود فیلم دوربی مداربسته و فیلم گوشی بازپرس برای همسرم کیفرخواست صادر کرده با وجود اینکه همسرم نه به اونها فحاشی کرده و نه دستی روشون بلند کرده الان سوال بنده این هست که حق اعتراض به کیفرخواست وجود دارد ؟ چگونه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
کیفرخواست قابل اعتراض نیست
و شما باید در جلسه دادگاه نسبت به اتهام ، مستندات و دفاعیات خود را ارائه نمایید