مشاوره حقوقی رایگان - ‌ملک شخصی

سلا.م پدرم یه زمینی داره روبه روی مسجد هستش سال 75 یه کاغذ دستی بین پدرم و چند تن از اهالی نوشته شده که پدرم آن را وقف کرده درحالی که پدرم میگه من فقط 3متر راه واسه مسجد گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر وقف به صورت کامل محقق نشده است
طبق قانون وقف مال ، فقط با قبض و تصرف مال مورد وقف به موقوف علیهم و متولی وقف ، کامل میشود و قبل از قبض مال به متولی وقف ، وقف کامل نیست

شما نباید مال مورد وقف را به تصرف و قبض متولی وقف بدهید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
چون به تصرف مسجد داده نشده یعنی وقف محقق نشده حال شما باید مال را تصرف کنید و آنها اگر دلیلی دارند باید بیاورند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال بدهد به دلیل عدم قصد ورضا و اینکه تا مال موقوفه به قبض متولی نرسیده واقف میتواند انرا باطل کند البته حتما بهتر است وکیل بگیرد و من در امادگی دارم وکالتش بر عهده بگیرم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وقف کرده باشد و آن را تحویل داده باشد طبق وقفنامه باید عمل بشه و اگر وقف نکرده می توانید تصرف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقف باطل است و به صورت صحیح واقع نشده است و می توانید ابطال آن را از دادگاه بخواهید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

از وقف نمی‌شود عدول کرد
اما اگر واقعا قصد وقف کل ملک رو نداشتند
و کسی تصرفی دارد
می توانند از طریق دادگستری اقدام نمایند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با درود
چنانچه ملک تحویل متولی و به قبض آنها نرسیده باشد اصلا عقد وقفی محقق نشده است و مدعی طرف مقابل شماست و باید ادعای خویش را اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هنوز در تصرف شماست که وقف محقق نشده و به تصرف آنها ندهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر زمین به قبض داده نشده وقفی صورت نگرفته است .

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

هرانچه در قرارداد مرقوم گردیده قابل استناد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه به قبض و تصرف داده نشده است وقف محقق نشده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر زمین را قبض نداده ، وقف محقق نشده است. فورا در زمین تصرف کنید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با توجه به اینکه به تصرف در نیامده وقفی صورت نگرفته

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

مدرکی که دال بر ادعای خود دارید میتواند موثر باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد