مشاوره حقوقی رایگان - امکان استخدام دو نگهبان در دو پست 12 ساعته

با سلام
در صورت استخدام دو نگهبان با شیفت 12 ساعت کار و 12 ساعت استراحت برای هر کدام و با توجه به اینکه در روز تعویض شیفت اجبارا هریک مجبور به حضور 24 ساعته در پست خود در آن روز خواهند بود،در صورت توافق افراد،از نظر قوانین اداره کار، تخلف محسوب می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

نگهبانی تعویض شیفت نگهبان قانون کار برای کارهای شیفتی